Fotografije za webshop

Komercijalne fotografije se najčešće koriste za predstavljanje proizvoda na webshop-u, (u online prodavnici). Tu je proizvod najčešće na beloj, sivoj ili crnoj pozadini. Proizvod je precizno prikazan tačno onako kako izgleda. Ovde ne postoji umetnost ili subjektivni dojam. Sve fotografije koje radimo za jedan projekat su uniformne po kvalitetu, načinu fotografisanja. Vašim kupcima će zato biti lepo da razgledaju i kupuju u takvoj prodavnici. Pružite kupcima osećaj uredne prodavnice sa lepim artiklima. Ove fotografije ćete moći da upotrebite i za društvene mreže, pravljenje kataloga…

Odgovor na zahtev: “Daj mi da vidim proizvod, da znam šta kupujem.” je kvalitetna komercijalna fotografija.

Koliko će to da me košta? U proseku između 5 i 30e po fotografiji. Ako je u pitanju veliki broj fotografija, a proizvodi ne zahtevaju veliku postprodukciju, onda možemo da pričamo o ukupno povoljnijoj ponudi. Ako je svaki proizvod mase preko 20kg ili ako sija, reflektuje, ima zlatne elemente, traži mnogo vremena u postprodukciji onda to znači da cena mora biti viša. Zato nam se javite sa potrebama, saslušaćemo vas i napraviti najbolju ponudu.

Navedene cene su okvirne i odnose se na fotografije u jpg formatu, za korišćenje online. Pre svakog fotografisanja postoji mogućnost potpisivanja ugovora o poverljivosti i opštim uslovima, time dobijate sigurnost.