Fotografisanje portreta

Beauty portreti su za čoveka ono što je reklamna fotografija za proizvod. Na njima se vidi energija, lice je u najvećem delu kadra, fotkamo sa vama dok vam oči ne progovore. Taj momenat čekamo. Detaljno retuširana koža je ovde važna. Nikakva trenutna nesavršenost ne sme da skrene pažnju sa čoveka koji je na fotografiji. Pre fotografisanja ćemo se potruditi da vas upoznamo. Popićemo kafu zajedno, slušaćemo o čemu pričate, čemu se radujete.

Poslovni portreti ili portreti za CV ili biznis portreti su nešto što radimo na veoma sličan način. Kadar je ovde takav da se najčešće vidi cela bista. Garderoba  ovde prati vaše zanimanje, boje nose poslovnu energiju koju imate. Možemo da ih radimo u našem studiju isto kao beauty portrete ili u vašoj firmi, radi lakšeg organizovanja svih zaposlenih. Boja pozadine, da li ćete stajati, sedeti, da li će postojati još nešto u kadru… Sve to možemo da prilagodimo tako da vas predstavimo baš onako kako želite.

Postoji minimalni broj fotografija da biste zakazali određeni termin u studiju ili da bismo izašli na teren. Za dogovoreno vreme fotografisanja ćemo napraviti mnogo portreta. Pregledaćemo ih zajedno i izabraćete one koji su vam najdraži. Samo najbolji ulaze u postprodukciju i samo njih plaćate.

Beauty portreti će biti divna uspomena na određeni trenutak u vašem životu. Biznis portreti će vas predstaviti na društvenim mrežama, kompanijskom sajtu, u najavama predavanja, u stručnim časopisima, za intervjue…

Ukoliko želite neki magični portret sa letećim elementima objasnite nam potrebe, a mi ćemo smisliti kako da to realizujemo.

Dodatni troškovi mogu da budu izlazak na teren ili posebna scenografija.

Javite nam se sa potrebama i napravićemo ponudu za vas ili vašu firmu. Konsultacije su besplatne, a ponudu šaljemo čim nam predstavite vaše potrebe.

Cene su okvirne i odnose se na fotografije u jpg formatu, za korišćenje online. Pre svakog fotografisanja postoji mogućnost potpisivanja ugovora o poverljivosti i opštim uslovima, time dobijate sigurnost.