O nama

Mi smo Nikola i Sara, ime smo dobili po trolovima iz bajki koji su mali, ali vredni i složni. Dobrodošli ste kod nas da vredno radimo na vašim fotografijama. Na fotografijama koje će ljudi pamtiti.

Nikola je počeo da fotografiše pre 10ak godina, kao trener karatea je pratio takmičenja, tako je počeo da se bavi sportskom fotografijom. Nakon fotografisanja takmičenja na terenu, javila se potreba za sportskim portretima, pa je naredni period usavršavao fotografisanje u studijskim uslovima. Sada je Nikola fotograf sa najvećim iskustvom upravo u svim vrstama studijske fotografije. Fotografisanje proizvoda, fotografisanje portreta, reklamna fotografija su svakodnevni u našem studiju.

Sara je inženjer tehnologije, međutim godinama je radila u medijima, na televiziji (autorska emisija na Kitchen TV) i kao kreator sadržaja za različite brendove online. U našem timu je zadužena za komunikaciju, administraciju i rad na setu, posebno kada je u pitanju fotografisanje hrane.

Zajedno mi činimo tim koji će da vas sasluša, razume i vredno radi na najboljim rešenjima za vaše potrebe. Od ideje, preko planiranja, pravljenje rekvizita i kompletnih setova, do fotografisanja i najvišeg kvaliteta postprodukcije.