Premium reklamne fotografije

Premium reklamne fotografije komuniciraju slične ideje kao reklamne fotografije. Imamo povezanost sa brendom, sa atmosferom, prednostima u odnosu na druge slične proizvode… Ovde je razlika u tome što su to magične dinamične fotografije.

Poigravamo se sa gravitacijom, sa kretanjem fluida. Fotografije koje napravimo na taj način privlače pažnju. Ljudi ih pamte. Ako na fotografiji nešto leti i pršti odmah će da proradi mašta. Mašta nosi sreću, radoznalost a prodavac dobija nekoliko dragocenih sekundi pažnje od svog kupca. Ovakve fotografije detaljno planiramo, pravimo, na setu, a zatim provodimo sa njima sate u postprodukciji tako da krajnji efekat bude za pamćenje.

Koja je cena za ovakve fotografije? Cena kreće od 30e za najjednostavnije, pa preko prosečnih 60e na više. Javite nam se da čujemo vašu priču i da smislimo koja dinamika odgovara vašem proizvodu.

Navedene cene su okvirne i odnose se na fotografije u jpg formatu, za korišćenje online. Pre svakog fotografisanja postoji mogućnost potpisivanja ugovora o poverljivosti i opštim uslovima, time dobijate sigurnost.